Recerca
Enginyeria Agroalimentària. Simulació de processos alimentaris.
Desenvolupament de models matemàtics per a processos agroalimentaris: optimització y disseny del funcionament del procés i la qualitat de producte. Control i automatització de processos.
Aliments tradicionals de qualitat reconeguda.
Diferenciació y caracterització d'aliments, anàlisis sensorial i control de qualitat.
Processos d’assecatge i qualitat d’aliments deshidratats.
Estudi de la qualitat i la vida útil dels aliments deshidratats. Assecat convectiu i per atomització.
Ultrasons de potència en processos agroalimentaris.
Aplicació dels ultrasons de potència a processos de transferència de matèria i calor. Deshidratació osmótica, extracció de biocomposts, assecat convectiu i liofilització a baixa pressió.
Aliments funcionals: obtenció de fibra alimentària.
Extracció de polisacàrids de la paret cel·lular (fibra alimentària) a partir de diferents matrius vegetals. Incorporació de concentrats de fibres alimentàries en diferents producter alimentaris.